Ansatte

Vi er en hyggelig gjeng som jobber på Gausdal Dyreklinikk, med høy kompetanse og en lidenskap for jobben vi gjør!


Gisle - Veterinær

Veterinær, daglig leder Gisle ble uteksaminert i Uppsala i 2001. Han har jobbet i både Sverige og Norge etter endt utdannelse. I 2006 begynte han å jobbe ved Lillehammer Dyreklinikk og i mai 2009 kjøpte han klinikken. Gisle har bred erfaring fra smådyrpraksis, hestepraksis og produksjonsdyrpraksis. Når det gjelder små selskapsdyr utfører han de fleste typer behandlinger. Gisle sine spesialområder er kirurgi og tenner. I høsten 2013 tok han eksamen i smådyrskirurgi ved Karlslunde Dyrehospital i Danmark. Nå er han i gang med videreutdanning innen tannbehandling på smådyr. 


Nora Husøy - Veterinær

Nora studerte ved Warsaw University of Life Sciences (SGGW) i Warszawa, Polen. Hun ble ferdig utdannet veterinær i januar 2020 og startet som hos Lillehammer Dyreklinikk i mars 2020.

Hun har tidligere studert årsstudium i latin og en bachelor i økologisk biologi før hun startet på veterinærstudiet. Tidligere var hun utplassert på Hønefoss og i Molde. Nora er spesielt interessert i utredninger og tannbehandlinger. Hjemme i Molde har hun to katter; Bajas, som er en exotic korthår, og Fiona, som hun tok med seg fra Hønefoss.


Mari - Veterinær

Veterinær Mari begynte hos oss på Lillehammer Dyreklinikk i 2016. Hun var ferdig utdannet i mai 2016. Mari har erfaring med smådyr, hester og produksjonsdyr fra klinikk i England samt fra sommerferievikariater. Særlig interesse for medisinske utredninger (hva feiler det dyret?) og bløtvevskirurgi.Silje - Autorisert dyrepleier

Silje ble ferdig utdannet autorisert dyrepleier fra Kolding Danmark i 2018. Under praksisperioden jobbet hun i Elverum. Silje er en dyktig dyrepleier og lidenskapelig opptatt av dyrenes velferd, hennes spesialområder/interesseområder er:

  • laboratoriearbeid
  • anestesi
  • ernæring

Silje er gift, har to hunder og en katt. Link er en toypuddel som hun ønsker å bruke som besøkshund og utstilling. Agility står også høyt på lista. Milly en dvergpuddel som Silje har fått gjennom omplassering og brukes som kosehund. Barney er også omplassering og trives best som innekatt. Da får han så mye mat og kos han vil.


Anita - Klinikkassistent

Anita startet som klinikkassistent hos Lillehammer Dyreklinikk i mars 2020. 

Hun er 3. års veterinærstudent, og studerer i Oslo. I tillegg har hun et årsstudium i Friluftsliv fra Elverum 2016/17. 

Hjemme på gården har hun bl.a. en østsibirsk laika og en jâmthund som er med på tur, hele året. I tillegg til jobben på Lillehammer, jobber hun også for Turistforeningen på Hamar.


Anne Lene - Klinikkassistent

Anne Lene startet på klinikken vår i august 2021, dette er en sprudlende og positiv dame som elsker dyr og brenner for dyrenes velferd.

På klinikken har hun mange viktige oppgaver som gjør at hele teamet vårt kan gi deg en best mulig behandling og service. Som klinikkassistent hjelper hun veterinærene, overvåker dyr, har ansvar for vedlikehold av utstyr, vask, vedlikehold og opprydning, salg og kundebehandling.Ida - Administrasjon

Administrator og regnskapsmedarbeider Ida har vært tilknyttet klinikken siden 2011 og er markeds- og økonomiansvarlig samt styremedlem. Hun er utdannet sykepleier og jobber i tillegg ved en tannklinikk på Lillehammer.


Malene - Klinikkassistent

Hun har bred erfaring fra helsesektoren, og servicebransjen. Selv har hun vokst opp med hunder, og har hatt dyr rundt seg hele livet. Malene er sosial og blid, glad i å møte mennesker og brenner for dyr og dyrevelferd. Her på klinikken får malene utført alle verdiene sine.


Kine - Resepsjonist

Kine er en glad og serviceinnstilt dame fra Gjøvik, hun har bosatt i Redalen og startet hos oss våren 2021. Hun har lang erfaring og har jobbet i servicebransjen i ca 20 år. Hun liker godt å jobbe rundt både mennesker og dyr, liker mye humor i hverdagen og er omsorgsfull. Kine er veldig glad i dyr og har tidligere hatt undulat, ørkenrotte og hund (Norwich terrier).


Ragnhild - Klinikkassistent

Ragnhild er utdannet hundetrener med adferd og problemløsning som spesialfelt gjennom innlandet hundesenter, og hos Nordisk heste- og hundeterapiskole. Siden starten av 2021 har hun jobbet 50% på Lillehammer Dyreklinikk og Gausdal Dyreklinikk, i tillegg driver Myre Hundesenter.

Med et brennende engasjement og lang erfaring med både store og små hunderaser er Ragnhild en viktig ressurs for klinikken vår. Ragnhild er også utdannet massør, noe som er en viktig del av f.eks rehabilitering etter operasjoner og/eller skader.